Om TeamHjallerup

Motionscykelklubben - TeamHjallerup - har til formål at samle alle, der er interesseret i at bruge cyklen som motionsredskab.
Da det er en motionsklub, kan ALLE blive optaget som medlemmer og deltage i klubbens aktiviteter - uanset alder, størrelse, køn, fysiske formåen, cykeludstyr o.s.v.

Der er ingen tvivl om, at cyklen er uovertruffen til motion. Der er næppe nogen aktivitet, der sætter så mange forskellige muskelgrupper i sving uden den hårde belastning, som ved f.eks. fodbold, håndbold, løb m.m.

Så hvis du er interesseret i at komme i gang med at motionere, vil det være en god idé at deltage i klubbens træningsture.
Træningsturene bliver lagt således, at der er ruter af forskellige længder. P.t. er vi delt op i 2 grupper "Team Racing-gruppen", hvor turene er fra 45 km til 100 km og "Team Skildpadderne", hvor turene er fra 15 km til 30 km - alt efter vejr og vind. Turenes længder er ikke faste, men aftales umiddelbart før start. Hvis fornøden interesse er til stede kan der oprettes grupper, hvor træningsturene er kortere.

Senest er der oprettet et "kaffehold" - der kører hver tirsdag fra Shell klokken 9:30. Medbring selv kaffe og lidt kage til pausen. Typisk køres der ture på 15 - 30 km.

Da det drejer sig om motionscykling, lægger vi vægt på at alle skal kunne være med, blot man vælger den rute/det hold, som passer bedst til ens træningstilstand.